NEA

Έτοιμη η νέα Porsche 911

Στο τελικό στάδιο των δοκιμών έχει μπει η 8η γενιά της 911 που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα αυτό το μήνα στην έκθεση του Los Angeles.

Η Porsche έδωσε στην δημοσιότητα τις τελευταίες ίσως teaser φωτογραφίες όπου δείχνουν με καμουφλάζ την 911 να δοκιμάζεται σε επίπεδο αξιοπιστίας και ποιότητας στα ποιο σκληρά μέρη του κόσμου. Από το Death Valley των ΗΠΑ μέχρι τον αρκτικό κύκλο και από τους δρόμους της Κίνας και το San Francisco έως την περιβόητη πίστα του Nürburgring.

Σχεδιαστικά η νέα 911 με την κωδικό 992 θα έχει μία πιο δυναμική εμφάνιση με το αυθεντικό σχήμα να κλέβει ξανά τις εντυπώσεις. Σε ότι αφορά το εσωτερικό αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι πως αναλογικό θα μείνει μόνο το στροφόμετρο που παραδοσιακά βρίσκεται στο κέντρο του πίνακα οργάνων. Συνολικά το βάρος θα αυξηθεί.

Πίσω θα υπάρχει η κλασική γρίλια εξαερισμού για τον τρίλιτρο twin-turbo εξακύλινδρο boxer (με ισχύ περίπου στα 400 άλογα για τις βασικές, στα 450 για τις S και στα 600 για τις Turbo S) και για πρώτη φορά θα δούμε 911 και με plug-in υβριδική τεχνολογία. Η διάθεση της νέας 911 θα ξεκινήσει αρχές 2019.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!