NEA

Η Porsche χτύπησε το ρεκόρ της Lamborghini στο Nürburgring [vid]

Νέα κόντρα ξεκινά η Porsche που με μια 911 GT2 MR κατέβασε το χρόνο στην Πράσινη Κόλαση κάτω από εκείνον της Lamborghini Aventador SVJ.

Μαζί με την αγωνιστική ομάδα Manthey Racing η Porsche αναβάθμισε μια 911 GT MR και επέστρεψε με χρόνο 6’40’’33 (σχεδόν 7 δλ. Ταχύτερα από την κανονική 911 GT2 RS) για να πάρει ξανά στο στέμμα της από την Aventador SVJ (6’44’’97). Πάντως, η συγκεκριμένη Porsche δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παραγωγής και σε αντίθεση με τον επίλογο της Aventador που διατίθεται όπως όταν τον Ιούλιο έσπασε το ρεκόρ στο Nürburgring.

Ο τελικός χρόνος που πέτυχε και που ξαναδίνει πίσω στην Porsche τον τίτλο του Ring είναι. Ενώ είναι ακόμα πιο γρήγορη και από το ηλεκτρικό Nio ΕΡ9 Pπου είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με το 6’45’’9. Και έπεται συνέχεια αφού περιμένουμε να δούμε τι χρόνους θα γράψουν τόσο η Aston Martin Valkyrie με την σούπερ αεροδυναμική όσο και η Mercedes-AMG One με το κινητήρα από μονοθέσιο της F1.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!