NEA

SEAT: Το κουπέ SUV θα ονομάζεται Τerramar!

Η ισπανική εταιρία που πρόσφατα παρουσίασε το Cupra Ateca ετοιμάζει και ένα εξίσου σπορ SUV που θα μπορούσε να είναι η X4 του λαού!

Τα Ateca και Arona από τις αρχές του χρόνου θα πλαισιωθούν από το μεγαλύτερο Tarraco και μέσα στο 2020 θα κάνει την εμφάνισή του και ένα κουπέ SUV. Τo Terramar που θα κυκλοφορήσει τόσο στις απλές του εκδόσεις με τα σήματα της Seat όσο και στις πιο hot με τα σήματα Cupra. H ονομασία προέρχεται από την πίστα Αutodromo de Sitges-Terramar που χτίστηκε το 1920 και βρίσκεται λίγο έξω από την Βαρκελώνη. Εκεί είχαν γίνει πολλές δοκιμές εξέλιξης των παλαιότερων μοντέλων της εταιρίας.

Σχεδιαστικά θα έχει έντονο δυναμικό χαρακτήρα και σπορτίφ προδιαγραφές με αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο 20v20 Concept που παρουσιάστηκε στην Γενεύη το 2015. Για την Seat θα είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο αφού το Τerramar θα είναι ουσιαστικά η ναυαρχίδα της εταιρίας με διαστάσεις κάπου ανάμεσα στο Ateca και στο Tarraco. Παράλληλα θα συνδυάζει όλες τις τεχνολογίες της εταιρίας και με υβριδικά συστήματα, αλλά και με την πιο premium αύρα από όλα τα Seat.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!