NEAΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Χαμός σε προσπέραση: Έπρεπε να την αφήσει ή όχι; [vid]

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει μια κατάσταση που ως οδηγοί όλοι μας την έχουμε βιώσει…

Όπως θα δείτε στο βίντεο που τραβήχτηκε κάπου στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ η οδηγός ενός Toyota Camry αποφασίζει κάποιο στιγμή να κάνει προσπέραση. Την απόφαση την παίρνει τελευταία στιγμή αλλά έχοντας ανάψει φλας για να προειδοποιήσει τον οδηγό που ακολουθεί στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Εννοείται πως η οδηγός του Camry θα έπρεπε να το σκεφτεί δεύτερη φορά πριν προσπεράσει και μάλλον να κόψει και να μην το κάνει.

Ωστόσο και ο οδηγός με την κάμερα στο αυτοκίνητο θα μπορούσε να αφήσει το περιστατικό να περάσει και να μην προκαλέσει αυτό το μικρό χαμό που έγινε αφού το Camry έπεσε πάνω στο μαύρο SUV. Πάντως κρίνοντας από τα «Yo Bitch» και το σχετικό βρισίδι γίνεται αντιληπτό πως μάλλον υπήρχε προηγούμενο. Αλήθεια, εσείς τι θεωρείτε πως έπρεπε να κάνει ο οδηγός που ακολουθούσε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Η αλλιως, οταν συναντιουνται στον ιδιο δρομο ενα μουνοπανο και μια ηλιθια… Πρωτα απ’όλα, τι δουλεια εχουν να οδηγουν ολοι με τοσο λιγη αποσταση σ’αυτην τη ταχυτητα? Επειτα, προσεξατε που επιταχυνει ο αρκουδομαλακας ραιηβοκαγκουρας, μολις αντιλαμβανεται οτι καποιο αλλο αμαξι ερχεται να μπει μπροστα στο δρομο “του” και μηδενιζει την αποσταση απο το ασπρο τζιπ, λες κι επαιζαν το παιχνιδι του χαμενου θυσαυρου η εκαναν κοντρες? Αμ, κι αυτη η πανηλιθια, δεν τσεκαρε οτι δεν την παιρνει για αλλαγη λουριδας και χωθηκε? Τελικα τι καταλαβαν κι οι δυο, που προκαλεσαν ατυχημα? Μαλλον κοντρες θα εκαναν… Τελικα οι Αμερικανοι ειναι χειροτεροι οδηγοι απο τους Ελληνες, αυτο το σκηνικο, εδω στην Ελλαδα, μονο σε κοντρες το βλεπεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!