NEA

Πρώτη γεύση για το νέο pick-up της VW… μέσω Tarok!

To Tarok ναι μεν χαρακτηρίζεται ως πρωτότυπο όμως κάλλιστα θα μπορούσε να περάσει αύριο κιόλας στην κανονική παραγωγή…

Κάτι που θα γίνει το 2020 αρχικά για τη βραζιλιάνικη αγορά και στη συνέχεια ίσως και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το νέο VW Tarok παρουσιάστηκε στην έκθεση του Σάο Πάολο και δείχνει μια στροφή προς το lifestyle. Ο κινητήρας με τον οποίο παρουσιάστηκε το Tarok Concept στο Σάο Πάολο είναι ο 1.4 TSI που αποδίδει 150 ίππους και μπορεί να καταναλώσει και 100% αλκοόλη. Στο λανσάρισμα του θα είναι διαθέσιμο και με τον 2.0 ΤDI καθώς και με τετρακίνηση.

Στα αισθητικά high light του μικρού αγροτικού της VW είναι η συνεχόμενη φωτεινή μπάρα σε όλο το πλάτος της πόρτας της καρότσας καθώς και η αλά targa διαμόρφωση των πίσω κολώνων και του αντίστοιχου τμήματος της οροφής. Όσο για το εσωτερικό είναι πλήρως ψηφιακό -τουλάχιστον στο πρωτότυπο. Για το μοντέλο παραγωγής πάντως η VW αναφέρει πως θα είναι πλήρως διασυνδεδεμένο.

Το Tarok βασίζεται στο σπονδυλωτό πλαίσιο MQB και το αμάξωμα του έχει μήκος περίπου στα πέντε μέτρα με ωφέλιμο φορτίο γύρω στο ένα τόνο. Το μήκος της καρότσας οι σχεδιαστές της VW το έλυσαν με την επέκταση του μήκους της προς το διπλοκάμπινο εσωτερικό (και πέρα από τη δυνατότητα κατεβάσματος της πόρτας της). Αυτό γίνεται με την αναδίπλωση και το μάζεμα προς τα εμπρός των πίσω καθισμάτων, με αποτέλεσμα το συνολικό ωφέλιμο μήκος να φτάνει τα 2,775 μέτρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!