NEA

Αυτό είναι το νέο Mitsubishi L200!

Το ριζικά ανανεωμένο και αναβαθμισμένο pick-up της Mitsubishi θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά προς τα μέσα 2019.

Μετά από τρία χρόνια οι Ιάπωνες προχωρούν σε ένα εκτεταμένο facelift για ένα από τα δημοφιλέστερα «αγροτικά» της αγοράς. Φέτος το L200 (στην Ταϊλάνδη όπου κατασκευάζεται καθώς και σε άλλες αγορές κυκλοφορεί με την ονομασία Triton) συμπληρώνει τα 40 του χρόνια και το γιορτάζει με νέα σχεδίαση και πλουσιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, το εμπρός έχει πιο δυναμική όψη χάρη στη νέα μάσκα και τους προβολείς, ενώ επανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες στο πρότυπο του Eclipse Cross.

Στο εσωτερικό το ταμπλό έχει αλλάξει στα σημεία με τον πίνακα οργάνων να έχει έγχρωμη πλέον οθόνη, ενώ νέο είναι και το τιμόνι. Τα διαθέσιμα αμαξώματα θα είναι και πάλι τρία: με μονή καμπίνα, μιάμιση και διπλή καμπίνα. Από κει και πέρα και τα δύο διαθέσιμα συστήματα τετρακίνησης (Super Select και Easy Select) διαθέτουν καινούργια προγράμματα οδήγησης -Gravel, Mud/Snow, Sand και Rock (μόνο 4LLc).

Κάτω από το καπό θα συνεχίσει να υπάρχει εκτός απροόπτου ο turbo-diesel των 2,4 λίτρων που στο τωρινό μοντέλο απέδιδε 154 και 181 άλογα. Το αυτόματο κιβώτιο θα είναι πλέον ένα καινούργιο 6 σχέσεων, ενώ τα νέα πίσω αμορτισέρ εξασφαλίζουν μεγαλύτερη άνεση και τα ενισχυμένα φρένα μπροστά μικρότερη απόσταση ακινητοποίησης.

Ανάμεσα στην μακροσκελή λίστα με τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού συμπεριλαμβάνονται αυτό της ελεγχόμενης κατάβασης (down hill), της αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης με αναγνώριση πεζών (Forward Collision Mitigation- FCM), ο έλεγχος τυφλής γωνίας, ο έλεγχος οπίσθιας κίνησης (Rear Cross Traffic Alert RCTA), το σύστημα περιορισμού πρόσκρουσης σε πάρκινγκ και στενούς χώρους με 1η και όπισθεν (Ultrasonic Misacceleration Mitigation System- UMS) με κάμερα περιφερειακής απεικόνισης (Multi Around Monitor) κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!