NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Την γλύτωσε τελευταία στιγμή από μία ξέφρενη Corolla [vid]

To συμβάν καταγράφηκε στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας όταν ένας πεζός με κάποια πακέτα στο χέρι βρέθηκε αντιμέτωπος με μία Corolla…

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο δρόμος είναι βρεγμένος. Την ώρα που ένας αμέριμνος πεζός διασχίζει τον δρόμο από απέναντι έρχεται μία Corolla που από νωρίτερα έχει χάσει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο γλιστρά ανεξέλεγκτο δεξιά και αριστερά. Για καλή του τύχη ο πεζός αντιδρά αμέσως και τρέχει προτού τον χτυπήσει το αυτοκίνητο που στο τσακ δεν χτύπησε στο παρκαρισμένο Ford.

Οργή προκαλεί το γεγονός πως ο οδηγός της Corolla αντί να κατέβει και να ζητήσει συγνώμη βάζει μπροστά και φεύγει. Πραγματικά απαράδεκτη συμπεριφορά αν και στην Βραζιλία έχουμε δει να γίνονται χειρότερα πράγματα σε μία χώρα που οι κλοπές αυτοκινήτων μετρούν σε εκατοντάδες καθημερινά και η εγκληματικότητα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!