NEA

Επιστρέφει η Lamborghini Espada

Οι Ιταλοί σκοπεύουν να αναβιώσουν την τετράθυρη Espada που θα έχει 2+2 θέσεις και πάντα κουπέ σχήμα. Ίσως και ηλεκτρικό…

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει η Urus τίποτε δεν φαίνεται να εμποδίζει τους ιθύνοντες της εταιρίας που ετοιμάζονται να περάσουν σε μία ακόμη κατηγορία ώστε να αποκομίσουν ακόμη περισσότερα κέρδη. Έτσι, ο ίδιος ο επικεφαλής της μάρκας Stefano Domenicali δήλωσε πως εξετάζουν σοβαρά την προσθήκη ενός τέταρτου μοντέλου με GT χαρακτήρα ώστε η Lamborghini να ξεπεράσει τις 10.000 πωλήσεις το χρόνο.

Ουσιαστικά ένα τέτοιο μοντέλο θα είναι όπως η Espada που είχε κυκλοφορήσει πριν από τέσσερις δεκαετίες και ήταν ο μόνος ταύρος με χαρακτήρα Grand Tourer. Πάντως ένα τέτοιο μοντέλο θα παρουσιαστεί φυσικά μετά την Aventador και μετά τη νέα Huracan. Οπότε υπολογίστε όχι νωρίτερα από μια πενταετία με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για μία plug-in υβριδική ή και ηλεκτρική αναβίωση της Espada.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!