NEA

Τέλος το Audi A3 Sportback e-Tron

Μετά την κατάργηση και του Q7 e-Tron η γερμανική εταιρία δεν διαθέτει πλέον κανένα plug-in υβριδικό στην γκάμα της…

Ο λόγος είναι πως αυτά τα μοντέλα δεν καταφέρνουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που θέτει ο κύκλος μετρήσεων WLTP και πως θα ήταν άσκοπο να υπάρξει οποιαδήποτε αναβάθμιση στο μικρότερο PHEV μιας και σε ενάμιση χρόνο αναμένεται η νέα γενιά A3. To Α3 e-Tron είχε λανσαριστεί το 2014 και στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αγορά των PHEV, την βρετανική, είχε 637 πωλήσεις για το 2017. Στις ΗΠΑ έχει σημειώσει για το 2018 2.152 πωλήσεις.

Από την άλλη, η παραγωγή του πλήρως ηλεκτρικού SUV, του Audi E-Tron, σημειώνει σημαντικές καθυστερήσεις με την Audi να προφασίζεται πως απαιτείται ειδική έγκριση τύπου για ένα συγκεκριμένο μέρος του λογισμικού που τροποποιήθηκε κατά την εξέλιξη του αυτοκινήτου. Ωστόσο γερμανικές εφημερίδες έχουν αναφέρει πως η παράδοση των πρώτων αυτοκινήτων θα καθυστερήσει αρκετούς μήνες επειδή στην πραγματικότητα η Audi διαπραγματεύεται τις τιμές των μπαταριών που κατασκευάζει η LG Chem.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!