NEA

Αυτοί είναι οι 7 φιναλίστ για το COTY 2019

Η επιτροπή του θεσμού «Car Of The Year» ανακοίνωσε ποια είναι τα 7 μοντέλα που θα διεκδικήσουν στην τελική φάση τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» για το 2019.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της διαδικασίας, κατά την οποία τα μέλη της θεσμού «Car Of The Year» κλήθηκαν να επιλέξουν τη δική τους επτάδα (μικρή λίστα) μέσα από τα 38 μοντέλα της χρονιάς που προτάθηκαν στην πρώτη φάση.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, σήμερα γνωστοποιήθηκαν οι διεκδικητές του τίτλου, που, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα απονεμηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, μία μέρα πριν από την επίσημη έναρξή του, στις 4 Μαρτίου του 2019. Τα μοντέλα της τελικής επτάδας είναι, κατά αλφαβητική σειρά, τα εξής:

  • Alpine A110
  • Citroën C5 Aircross
  • Ford Focus
  • Jaguar I-Pace
  • Kia Ceed
  • Mercedes-Benz A-Class
  • Peugeot 508

Η διαδικασία για την επιλογή του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» για το 2019 θα συνεχιστεί με τους επτά υποψήφιους να αξιολογούνται από την Επιτροπή Ευρωπαίων δημοσιογράφων «Car Of The Year», μέλος της οποίας είναι ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος σε αυτήν τη φάση ψήφισε τα Alpine A110, Audi A1, Citroen C5 Aircross, Ford Focus, Jaguar I-Pace, Kia Ceed και Mercedes-Benz A-Class.

Πηγή: 4troxoi.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!