NEA

Η Audi λανσάρει το πρώτο ιπτάμενο ταξί [vid]

Παρά την πολύμηνη καθυστέρηση λανσαρίσματος του E-Tron στην Audi βρήκαν χρόνο να λανσάρουν το πρώτο τους ιπτάμενο ταξί!

Σε συνεργασία με την Italdesign και την Airbus η Audi παρουσίασε ένα ιπτάμενο ταξί που ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη αποστολή. Κατάφερε να πετάξει πάνω από το Άμστερνταμ, να προσγειωθεί με επιτυχία και να κινηθεί αυτόνομα αλλά δίχως να μπορεί να φορτώσει επιβάτες. Και αυτό επειδή μιλάμε για ένα πρωτότυπο μοντελάκι σε κλίμακα 1:4 που έκανε επίδειξη στο Drone Week του Άμστερνταμ.

H Audi έχει σκοπό να επενδύσει πολλά στα ιπτάμενα ταξί όπως και στην ηλεκτροκίνηση με το πρώτο της μοντέλο (το E-Tron) να κοστίζει περίπου 82.000 ευρώ όταν με το καλό φτάσει στα μέρη μας. Και μιας και μιλήσαμε για ελληνική αγορά να πούμε πως ξεκίνησε το λανσάρισμα του Audi A1 που κοστίζει 19.950€ (όσο περίπου ένα Skoda Karoq) καθώς και του Audi Q3 (από 32.900€) που στην βασική του έκδοση κοστίζει περίπου 3.000€ παραπάνω από ένα Volvo XC40 ή 6.500€ από ένα Peugeot 3008.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!