NEA

H Toyota προχωρά πρωτοποριακά και κυρίως υβριδικά!

Με αιχμή του δόρατος τις υβριδικές εκδόσεις των Yaris και C-HR η Toyota ετοιμάζεται να φέρει ακόμη πιο κοντά την hybrid εμπειρία με την επερχόμενη νέα Corolla!

H Toyota Ελλάς εδώ και δεκαετίες πρωτοπορεί στο τομέα των πωλήσεων, λόγω των πολλαπλών πλεονεκτημάτων που διαθέτουν τα προϊόντα της, αλλά και μέσα από την φιλοσοφία της που αποδίδει «ορατά» οφέλη προς τον πελάτη, την εκπλήρωση των προσδοκιών του και την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του. Πιστή στην φιλοσοφία αυτή, η Τoyota Ελλάς σήμερα, παρουσιάζει, μεταξύ άλλων και για πρώτη φορά ένα ακόμα πρωτοποριακό διαδικτυακό πρόγραμμα on-line πώλησης  65  υβριδικών/ηλεκτρικών μοντέλων της, στην έκδοση Yaris e-nergy. Αγοράστε αποκλειστικά on-line ένα από τα 65 Yaris Hybrid e-nergy, εύκολα & γρήγορα!


TOYOTA YARIS E-NERGY. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό παρέχει στον Έλληνα καταναλωτή, αποκλειστικά on-line, την δυνατότητα να αγοράσει ένα από τα διαθέσιμα 65 Yaris e-nergy από όπου κι αν βρίσκεται, αλλά και να επιλέξει ηλεκτρονικά τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που επιθυμεί να εξυπηρετηθεί για την παράδοση/παραλαβή του αυτοκινήτου του. Επιπρόσθετα, η on-line κράτηση της παραγγελίας του αυτοκινήτου ολοκληρώνεται εύκολα και με πλήρη ασφάλεια, χωρίς χρονοβόρες ή πολύπλοκες διαδικασίες.

Η αποκλειστική έκδοση Yaris Hybrid e-nergy βασίζεται στην έκδοση Yaris Hybrid Bi-Tone, που ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία μέχρι σήμερα, σε αποκλειστικό cyan μεταλλικό χρώμα και λεπτομέρειες cyan στο εσωτερικό. Ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να περιηγηθεί στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.toyota.gr/yaris-e-nergy και αμέσως θα ανακαλύψει όλες τις λεπτομέρειες προδιαγραφών και τεχνικών χαρακτηριστικών του Yaris Hybrid e-nergy, ενώ θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει, με ευκολία και άνεση, τα βήματα της online κράτησης.

Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη ενέργεια της Toyota Eλλάς έχει ήδη βγει digital στον «αέρα» και με τίτλο: “NEW GAME. NEW RULES’’, όπου, μεταξύ άλλων, προβάλλεται βίντεο με την Eλληνίδα Πρωταθλήτρια Τένις και «Πρεσβευτή» της καμπάνιας, Μαρία Σάκκαρη.

TOYOTA COROLLA. Η Corolla είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα του πλανήτη με μεγάλο κοινό και στην χώρα μας. Ως μοντέλο η Corolla υπάρχει ανελλιπώς στη γκάμα της Toyota για περισσότερο από μισό αιώνα. Για την ακρίβεια εδώ και 52 χρόνια, από το 1966. Αισίως έχει φτάσει στην 12η γενιά της, οι πωλήσεις της οποίας θα ξεκινήσουν μέσα στο 2019. Οι πωλήσεις των 11 γενιών της έχουν ξεπεράσει τα 46 εκατομμύρια μονάδες. Σε όλον τον κόσμο κυριολεκτικά, μιας και πωλείται σε 150 χώρες στον κόσμο!

Από το νέο έτος η hybrid εμπειρία που προσφέρει η Toyota θα ανατρέψει τα δεδομένα με τη νέα Corolla και τη δυναμική σχεδίαση που διαφοροποιείται ανάμεσα στο σπορ, συμπαγές και δυναμικό Hatchback, το πρακτικό πολυμορφικό Touring Sports και αργότερα το κομψό Sedan.

Το αμάξωμα της νέας Corolla είναι προϊόν Ευρωπαϊκής σχεδίασης και εξέλιξης και απευθύνεται σε όσους αναζητούν πρακτικότητα και στυλ χωρίς συμβιβασμούς. Με την προσθήκη ενός νέου, πλήρως υβριδικού συστήματος κίνησης 2.0 L στη γκάμα των κινητήριων συνόλων, η νέα οικογένεια 2018 Corolla σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο της dual hybrid στρατηγικής της Toyota.

Υποδηλώνοντας τη συνεχή προσήλωση της μάρκας στην υβριδική τεχνολογία οι νέα Corolla θα προσφέρουν στους πελάτες έναν μόνο συμβατικό κινητήρα. Τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.2 L 116 hp. Αιχμή του δόρατος θα αποτελέσουν τα δύο υβριδικά σύνολα 1.8 L (122 hp) και 2.0L 180 hp. Το τελευταίο είναι μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία, καθώς κανένας άλλος συμβατικός κινητήρας δεν μπορεί να προσφέρει έναν εφάμιλλο συνδυασμό επιδόσεων και χαμηλών ρύπων.

H νέα σειρά του δίλιτρου κινητήρα ονομάζεται Dynamic Force Engine και αποδίδει 171 ίππους και 205 Nm ροπής. Η θερμοδυναμική απόδοση φτάνει στο 40% (στο 41% στην περίπτωση του hybrid) και από τα highlights του νέου μοτέρ ξεχωρίζει η ευρύτερη περιεχόμενη γωνία των βαλβίδων, ο βέλτιστος χρονισμός τους και η καλύτερη καύση και ο διπλός ψεκασμός (με ξεχωριστό μπεκ πολλαπλών σημείων στα χαμηλά φορτία και ένα άλλο άμεσου ψεκασμού στα υψηλότερα).

Το αναβαθμισμένο υβριδικό σύνολο των 1.8 L με αθόρυβη, εύχρηστη και άμεσης απόκρισης τεχνολογία EV, είναι αυτοφορτιζόμενο και προσφέρει χαμηλό λειτουργικό κόστος. Συνεχίζοντας να ανταμείβει τους πελάτες με τα παραπάνω πλεονεκτήματα, η δίλιτρη μονάδα εκμεταλλεύεται πλήρως την πρόσθετη οδηγική άνεση, ευστάθεια, συμπεριφορά και οδηγική απόλαυση που είναι εγγενή χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας Toyota New Global Architecture (TNGA) GA-C.

Το νέο Corolla υιοθετεί ένα δοκιμασμένο σύστημα εμπρός ανάρτησης με γόνατα MacPherson, νέα διάταξη πίσω ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων, νέα τεχνολογία βαλβίδων αμορτισέρ και, για πρώτη φορά, το προαιρετικό Adaptive Variable Suspension (AVS). Στην οδική συμπεριφορά και ευελιξία, κλειδί είναι ο χαμηλά τοποθετημένος κινητήρας, το χαμηλό  σημείο Η (hip point)  των καθισμάτων και η θέση της υβριδικής μπαταρίας κάτω από τα πίσω καθίσματα. Ο συνδυασμός όλων αυτών προσφέρει στο Corolla Touring Sports ένα χαμηλό κέντρο βάρους και ξεκούραστες διαδρομές με το κιβώτιο CVT.

Στάνταρ πρωτίστως στις ανώτερες εκδόσεις και προαιρετική σε όλη τη νέα γκάμα Corolla είναι μία ολοκληρωμένη σειρά προηγμένων τεχνολογιών άνεσης και πρακτικότητας (όπως σε παγκόσμια πρωτιά όργανα 3-D Driver, premium Head-Up Display, Premium Ηχοσύστημα JBL GreenEdge, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου ή του Toyota Touch Multimedia System), που αναβαθμίζει τη ζωή στο αυτοκίνητο για τον οδηγό και όλους τους επιβάτες.

Η νέα γκάμα της Corolla συμπληρώνεται από την τρίτη έκδοση αμαξώματος που πλαισιώνει το hatchback και το station και που παρουσιάστηκε στο Guangzhou της Κίνας. Σχεδιαστικά η νέα Corolla Sedan ξεχωρίζει από την εμφατική της μάσκα με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Στο εσωτερικό οι επιβάτες θα έχουν μεγαλύτερους χώρους χάρη και στο μεγαλύτερο μεταξόνιο των 2.700 χλστ., όταν το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4,64 μέτρα. Στο ταμπλό κυριαρχεί η touch-screen 8’’, ο πίνακας οργάνων με την οθόνη του trip computer 7’’ όταν ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει Head-Up Display 10,0’’ και όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας μαζί με τα πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

H Toyota Ελλάς για μια ακόμα φορά «αλλάζει τους κανόνες», πρωτοπορώντας και προσφέροντας στον έλληνα καταναλωτή υπηρεσίες τέτοιες που διευκολύνουν την ζωή και τους ρυθμούς της καθημερινότητας του, ενώ ταυτόχρονα, φροντίζει συνεχώς να παρέχει στους πελάτες της την μέγιστη ικανοποίηση μέσα από ευχάριστα αξέχαστες εμπειρίες εξυπηρέτησης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!