NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τι θα μετακινηθούν οι φετινοί νομπελίστες; [vid]

Αυτές τις ημέρες η Στοκχόλμη φορά τα γιορτινά της και ζει στους ρυθμούς των βραβείων Nobel. Πως όμως θα υποδεχτεί τους υποψηφίους;

Ποιο θα είναι το κατάλληλο όχημα για να μεταφέρει μερικά από τα σημαντικότερα μυαλά στους τομείς των επιστημών, της λογοτεχνίας και της προσφοράς τους προς την ανθρωπότητα; Την απάντηση έρχεται να δώσει η Volvo, η οποία έχοντας έρθει σε συμφωνία με το θεσμό, φρόντισε να παραχωρήσει έναν αριθμό από XC90 για τις ανάγκες μετακίνησης των VIP και άλλων υψηλών καλεσμένων. Τα αυτοκίνητα αυτά θα φέρουν διακριτικά λογότυπα και θα έχουν τους δικούς τους οδηγούς.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Volvo, Hakan Samuelsson, δήλωσε σχετικά πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε συνεργάτες της Nobel Media. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να τονίσουμε τη σημασία των ανακαλύψεων για την ανάπτυξη των κοινωνιών μας». Ενημερωτικά, οι εκδηλώσεις του θεσμού ξεκίνησαν εχθές, 5/12 ενώ η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10/12, στο Conzert Hall της Στοκχόλμης. Για όσους ενδιαφέρεστε, μπορείτε να την παρακολουθήσετε live στο Nobelprize.org.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!