NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Live στις 19:30 η παρουσίαση του νέου Skoda Scala [vid]

Εάν θέλετε να είσαστε οι πρώτοι που θα δείτε το νέο μικρομεσαίο και πολλά υποσχόμενο μοντέλο της Skoda, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε σε live streaming την επίσημη πρεμιέρα του.

Αναφορικά με το Scala έχουμε γράψει αρκετές φορές, ενώ κατά καιρούς η ίδια η Skoda έδινε κάποια «τυράκια», πληροφορίες και teaser γύρω αυτό. Πλέον μετράμε ώρες από την επίσημη παρουσίασή του, η οποία δεν θα γίνει στα πλαίσια κάποιας μεγάλης έκθεσης αλλά σε μία εκδήλωση ειδικά προορισμένη για αυτό. Κάποιοι λίγοι, τυχεροί, στελέχη, VIP και δημοσιογράφοι θα την παρακολουθήσουν από κοντά. Οι υπόλοιποι, εφόσον ενδιαφέρεστε, δεν έχετε παρά να περιμένετε μέχρι τις 19:30 σήμερα το απόγευμα, ώστε να πατήσετε το play…

Με διαστάσεις ελαφρά μεγαλύτερες από αυτές του «αδερφού» VW Golf, το Scala υπόσχεται ένα ευρύχωρο εσωτερικό, εφοδιασμένο με όλες τις σύγχρονες ηλεκτρονικές ευκολίες. Ως αντικαταστάτης του Rapid, έχει τα φόντα να απευθυνθεί σε ευρύτερο κοινό, κυρίως λόγω του hatchback αμαξώματός του. Μάλιστα, στο μέλλον αναμένεται και μία έκδοση RS, που θα ενισχύσει το δυναμισμό του μοντέλου. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι, καθώς δεν μετράμε παρά ώρες.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!