NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

R.S. Performance, νέα σειρά αξεσουάρ από τη Renault

Απευθυνόμενη στη σπορ κοινότητά της, η Γαλλική εταιρία σχεδίασε και λανσάρει μία νέα σειρά από after market μέρη και αξεσουάρ, με την υπογραφή της R.S. Performance.

Για την ακρίβεια η Renault Sport έχει σχεδιάσει δύο διαφορετικές γκάμες προϊόντων. Η πρώτη είναι μία σειρά αξεσουάρ, που απευθύνεται σε fan της εταιρίας και αναδεικνύουν το δυναμισμό των μοντέλων Renault, προσφέροντας έναν έντονο αέρα πίστας και αγώνων. Η δεύτερη είναι μία σειρά παραγώγων, που αφορούν από κλασικά προϊόντα merchandising έως προϊόντα για συνεργεία, τόσο για απλούς οδηγούς, όσο και για επαγγελματίες.

Και οι δύο σειρές προϊόντων είναι άμεσα διαθέσιμες, μέσω του επίσημου online store της εταιρίας, renaultsport.com. Στόχος τους είναι να γεφυρώσουν το κενό ανάμεσα στις σπορ και τις αγωνιστικές προτάσεις της φίρμας. Ενδεικτική είναι η δήλωση του Patrice Ratti, επί κεφαλής του Renault Sport Cars R.S. Performance. «Με αυτές τις σειρές εξαρτημάτων και παραγώγων, ανταποκρινόμαστε σε μια ισχυρή ζήτηση που εκφράζεται από την κοινότητά μας. Τα τελευταία 40 χρόνια, η Renault Sport προσπάθησε να προσφέρει στους ενθουσιώδεις οπαδούς της ένα περιβάλλον στο οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του αυτοκινήτου τους υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, είτε ανταγωνίζονται σε αγώνες στα πρότυπα των θρυλικών κυπέλλων Gordini είτε απολαμβάνουν τη σπορ οδήγηση σε ένα track day. Τώρα επεκτείνουμε αυτό το περιβάλλον ώστε να τους επιτρέψουμε να ζήσουν ακόμα πιο έντονα το πάθος τους, τόσο στην καθημερινή οδήγηση όσο και στην πίστα».

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!