NEA

Opel: Ηλεκτρικά Mokka X και Vivaro το 2020

Στον αγώνα για μείωση της εκπομπής ρύπων η Opel θα λανσάρει μέχρι το 2020 τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα και διάφορα υβριδικά…

Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Opel θα είναι το Grandland X που θα δανείζεται το σύστημα πρόωσης των Peugeot με βενζινοκινητήρα στα 1.600 κ.εκ. Το 2020 θα λανσαριστούν επίσης οι ηλεκτρικές εκδόσεις των Mokka X και Vivaro που θα βασίζονται σε μία νέα πλατφόρμα. Την είδηση επιβεβαίωσε ο CEO της εταιρίας, ο Michael Lohscheller σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Το Mokka X θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMP του ομίλου PSA και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων και μπαταρία 50 kWh για αυτονομία τουλάχιστον 300 χλμ. (πρόκειται για το σύστημα πρόωσης του DS 3 E-Tense).

Μέσα στο 2019 θα παρουσιαστεί το νέο Opel Corsa με την γερμανική εταιρία να δέχεται παραγγελίες για το e-Corsa που θα είναι διαθέσιμο αρχές 2020. Αργότερα θα δούμε και αντίστοιχες εκδόσεις για το νέο Peugeot 208 (που επίσης θα κάνει ντεμπούτο του χρόνου) και του Citroen C3.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!