ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Επίσημα ο Sebastien Loeb στην Hyundai!

O Γάλλος ρέκορντμαν υπέγραψε για δύο έτη με την Hyundai και το 2019 θα συμμετάσχει σε 6 αγώνες ξεκινώντας από το Μόντε Κάρλο.

Μετά από πολλά χρόνια επιτυχιών και συμβίωσης με τον γαλλικό όμιλο PSA o Loeb γυρίζει σελίδα και θα αγωνιστεί τις επόμενες δύο σεζόν στο WRC με τα χρώματα της Hyundai. Οι βασικοί οδηγοί θα είναι οι Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen. Tο τρίτο εργοστασιακό i20 WRC θα μοιραστεί ο Loeb με τον Sordo που θα τρέξει τους υπόλοιπους 8 αγώνες του πρωταθλήματος ξεκινώντας από το Μεξικό.

Ο Sébastien σημείωσε την 79η νίκη του στο WRC με θεαματικό τρόπο στο Rally de España τον Οκτώβριο, η πρώτη του από το 2013. Θα πάρει την πρώτη του γεύση από το i20 Coupe WRC πριν από το Monte-Carlo, τον εναρκτήριο γύρο της σεζόν του 2019.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Daniel και εγώ θα αγωνιστούμε σε έξι ράλι για τη Hyundai Motorsport το 2019», δήλωσε ο Loeb. «Η νίκη στο Rally de España μου έδωσε ξανά την επιθυμία μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο WRC. Εντυπωσιάστηκα με την προσέγγιση της ομάδας και την αποφασιστικότητά της να πετύχει φέτος ότι δεν έχει κάνει προηγουμένως» είπε ο Loeb.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!