NEA

Η Jaguar Land Rover θα προχωρήσει σε 5.000 απολύσεις!

Οι πωλήσεις στην Κίνα μειώνονται συνεχώς και τα προβλήματα αυξάνονται για την βρετανική εταιρία…

Απώλειες της τάξης των 90 εκατομμυρίων λιρών σημείωσε η Jaguar Land Rover στο τρίτο τετράμηνο της χρονιάς με τις πωλήσεις των σεντάν της Jaguar και των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων να πέφτουν συνεχώς. Τον Οκτώβριο η βρετανική εταιρία είχε ανακοινώσει πως θα προχωρήσει σε ένα πλάνο αναδιοργάνωσης και μείωσης του λειτουργικού κόστους κατά 2,5 δισεκατομμύρια λίρες δίχως να υπάρχουν λεπτομέρειες για το πως.

Πριν από περίπου ένα μήνα η JLR έστειλε από το εργοστάσιο στο Solihull στο ταμείο ανεργίας 1.000 άτομα. Στην Βρετανία μόνο απασχολούνται 40.000 υπάλληλοι και για να πετύχει η μείωση των 2.5 δισ. θα πρέπει να υπάρξει μία μεγαλύτερη περικοπή θέσεων.

Η οποία θα φτάνει τα 5.000 άτομα και θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο ώστε η εταιρία να ορθοποδήσει στα επόμενα δύο χρόνια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Financial Times. Μία σκέψη είναι σταδιακά η Jaguar να έχει μόνο ηλεκτρικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!