NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Προς αναζήτηση θέσης εργασίας ο Dieter Zetsche [vid]

Για μια ακόμη φορά ο Zetsche δείχνει πως μία ξεχωριστή επαγγελματικά προσωπικότητα είναι πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ και αυτοσαρκασμό…

Ο Zetsche θα αποχωρήσει του χρόνου από την θέση του CEO στην Daimler και στο βίντεο φαίνεται να απευθύνεται στον Άγιο Βασίλη για να βρει εργασία. Αφού του προτείνονται διάφορες δουλειές μέσα στην Daimler, όπως για παράδειγμα σχεδιαστής, ή εργάτης στην γραμμή παραγωγής ή ακόμα και οδηγός αγώνων (όπου δεν χωρά στην φόρμα του Hamilton), τελικά αποδέχεται μια εργασία δοκιμαστική για δύο χρόνια, δίπλα στον Άγιο Βασίλη.

Όσο θα το διάστημα που θα μείνει μακριά από την εταιρία, καθώς όπως προβλέπει το συμβόλαιό του θα επιστρέψει σε ανώτερη θέση. Βέβαια με τόσο μεγάλη οικονομική κρίση, όσο έξυπνο και αν είναι το βίντεο θα μπορούσε π.χ. ένας άνεργος να το θεωρήσει ακόμη και προκλητικό(;).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!