NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Gymkhana Ten: Νέα όργια από τον Ken Block και την Hooningan [vid]

Στο δέκατο επεισόδιο της πασίγνωστης σειράς βίντεο ο Αμερικανός showdriver τρελαίνει το YouTube έχοντας συγκεντρώσει πάνω 5 εκ. views σε μόλις 3 ημέρες!

Κάθε Gymkhana πραγματικά τρελαίνει τα μηχανάκια μέτρησης του YouTube (μόνο τα σχόλια έχουν ξεπεράσει τις 11.000!!!). Αλλά αυτή την φορά το Gymkhana TEN: Ultimate Tire Slaying Tour πραγματικά σπάει ρεκόρ με τον 51χρονο Αμερικανό και την ομάδα του να το «τερματίζουν» με πέντε αυτοκίνητα σε πέντε διαφορετικές χώρες.

Όπως θα δείτε στο υπερθέαμα διάρκειας 19 λεπτών ο Ken Block οδηγεί ένα Ford Fiesta WRC με 380 άλογα στην Σουηδία. Στη συνέχεια ταξιδεύει μέχρι το Detroit για να λιώσει το παρανοϊκό Hoonicorn V2 των 1.400 αλόγων για να πεταχτεί μέχρι το Μεξικό για το Focus RS RX των 650 ίππων.

Στο Los Angeles πρωταγωνιστεί ένα Escort του 1991 που πραγματικά φτύνει φωτιά, ενώ το βίντεο ολοκληρώνεται στο Τέξας και στην Route 66 με το απίστευτο Hoonitruck, το αγνώριστο F-150 του 1977 με τα 914 άλογα. Πραγματικά αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο, ενεργοποιήστε τον ήχο και απολαύστε άφθονο καμένο λάστιχο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button