NEASMS

Υβριδική το 2020 η νέα Lamborghini Aventador

Η διάδοχος τηςAventador θα διατηρήσει τον V12 που πλέον θα υποβαστάζεται από υβριδικό σύστημα για έξτρα δύναμη, χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ηλεκτροκινητήρας του υβριδικού συστήματος θα βρίσκεται στον μπροστινό άξονα ώστε να υπάρχει τετρακίνηση. Ο V12 θα είναι ατμοσφαιρικός ενώ οι μπαταρίες του hybrid συστήματος θα μπορούν να δίνουν από 20-30 χιλιόμετρα ηλεκτροκίνησης. Αυτό που είναι σίγουρο είναι το ότι θα είναι βαρύτερη από την υπάρχουσα, καθώς παρά την χρήση carbon fiber τα 200 επιπλέον κιλά της υβριδικής διάταξης είναι δύσκολο να απαλειφθούν.

Πριν το λανσάρισμα της νέας Aventador θα παρουσιαστεί κάπου μέσα στο 2019 ένα υβριδικό hypercar με την κωδική ονομασία «LB48H» όπου ο υβριδικός V12 θα αποδίδει κοντά στα 850 άλογα (θα είναι ο ίδιος που θα μπει στη νέα Aventador). Θα κατασκευαστεί σε μόλις 63 αυτοκίνητα τα οποία έχουν ήδη πωληθεί.

Κάπου το 2021 και μετά την Aventador σειρά παίρνει και η Huracan η οποία και αυτή θα αντικατασταθεί. Και αυτή θα είναι υβριδική συνδυάζοντας έναν ατμοσφαιρικό V10 με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που θα κινεί τους εμπρός τροχούς, όπως επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής της μάρκας Maurizio Reggiani στο βρετανικό Autocar.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Με αγάπη από την caroto team.