NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτο Smart με κινητήρα τζετ! [vid]

O ευρηματικός και τρελαμένος Bill Berg αποφάσισε να τοποθετήσει έναν αεριοστρόβιλο ισχύος 2.200 ίππων μέσα σε ένα Smart!

Ο Bill Berg δεν είναι η πρώτη φορά που κατασκευάζει τρελές και παλαβές εμπνεύσεις αφού ήδη έχει δημιουργήσει μεταξύ άλλων το πιο γρήγορο πυραυλοκίνητο σχολικό στον κόσμο που κυκλοφορεί νόμιμα στις ΗΠΑ. Το οποίο φυσικά δεν μεταφέρει παιδιά αλλά πρωταγωνιστεί σε επιδείξεις, τηλεοπτικά show, βίντεο στο YouTube κ.α.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα απίστευτο Smart που βολτάρει στο Κολοράντο και επίσης συμμετέχει σε διάφορα show. Oι εικόνες στο video είναι εντυπωσιακές αν και όπως φαίνεται όλοι αποφεύγουν να σανιδώσουν το γκάζι ώστε να αποφύγουν τυχόν απότομη επιτάχυνση (και άντε να σταματήσεις μετά).

Αυτά για ένα Smart με κινητήρα μετάκαυσης (τζετ) που θεωρητικά φτάνει τα 350 χλμ./ώρα, έχει τα 0-270 χλμ./ώρα σε 9 δευτερόλεπτα και που καταναλώνει 50 λίτρα κηροζίνης σε 5 λεπτά λειτουργίας. Στο ρελαντί…

Πως είναι η οδήγηση με το Chrysler Turbine; [vid]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!