ΔΙΑΦΟΡΑ

H Lamborghini κερδίζει μικρούς και μεγάλους [vid]

Στο εορταστικό πνεύμα η ιταλική φίρμα επινόησε ένα πραγματικά πρωτότυπο τρόπο για να μας υπενθυμίσει την αγάπη μικρών και μεγάλων σε ηλικία…

Η εταιρία έστησε ένα challenge σε ένα κατάστημα παιχνιδιών, με μικρά αγόρια που μπαίνουν για να αγοράσουν μία Lamborghini. Ο “υπάλληλος” πληροφορεί τα μικρά παιδιά, προς μεγάλη τους απογοήτευση ότι έχουν εξαντληθεί οι Lambo, και τους προτείνει να αγοράσουν ένα άλλο αυτοκινητάκι.

Τα περισσότερα υποκύπτουν στον πειρασμό, εκτός από έναν πιτσιρικά που είναι τελικά και ο εκλεκτός που κερδίζει το μεγάλο δώρο. Στην είσοδο του καταστήματος τον περιμένει μια αληθινή Lamborghini την οποία έχει φέρει ο δοκιμαστής της εταιρίας Marco Mapelli.

Ο οδηγός της πράσινης Aventador δίνει στον μικρό φίλο της εταιρίας μία Aventador SVJ ενώ του επιτρέπει να βάλει εμπρός τον κινητήρα και να γεμίσει με τον ήχο του V12 τα όνειρά του για μια ολόκληρη ζωή.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!