NEA

Παιχνίδι για λίγους το Honda S660 Modulo Neo Classic Racer

Στην έκθεση του Τόκιο που θα γίνει στις 11-13 Ιανουαρίου η Honda θα παρουσιάσει μία ακόμα παραλλαγή στην οποία προσθέτει και την λέξη Racer.

Όπως βλέπουμε στις εικόνες είναι μία ακόμα πιο σπορ εκδοχή του μοντέλου, με πλαστικά καλύμματα στα φώτα που θυμίζουν τις ταινίες που κάλυπταν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της εταιρίας, ενώ προστίθεται και ένα εντυπωσιακό body kit με πολύ δυναμικό χαρακτήρα.

Το Honda S660 είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μικρά σπορ μοντέλα της Ιαπωνίας, και παρά τα 64 άλογα από τον τρικύλινδρο τούρμπο των 0,66 λίτρων, θεωρείται ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της εταιρίας για οδηγική απόλαυση.

Στην Ιαπωνία βγαίνει σε αρκετές εκδόσεις, καθιστώντας το ιδιαίτερα αγαπητό στους νέους οδηγούς. Στην μεγάλη αυτή γκάμα προστέθηκε πρόσφατα και μία με την ονομασία Neo Classic, με έντονες αναφορές στο S600 της δεκαετίας του 60.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!