NEA

Και σε «αγροτικό» το νέο Suzuki Jimny

Το πρωτότυπο Jimny με καρότσα θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Τόκιο που ξεκινά στις 11 Ιανουαρίου…

Ίσως η Suzuki να ζήλεψε κάτι από την Jeep που πρόσφατα παρουσίασε το Gladiator. Όπως και να έχει θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μία περιπετειώδης σπορ εκδοχή του Jimny με καρότσα και προς το παρόν το πρωτότυπο Jimny Sierra μας δίνει μια γεύση. Εδώ να πούμε πως την δεκαετία του 1980 υπήρχε διαθέσιμο το αντίστοιχο Jimny SJ ως «αγροτικό».

Επίσης, στο Τόκιο θα παρουσιαστεί και το πρωτότυπο Jimny Survivor και όπως λέει και η επωνυμία του είναι έτοιμο για αποστολή σε δύσβατα σημεία. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία διαθέτει για το σκοπό αυτό και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Από αλουμινένιες προστατευτικές ποδιές μέχρι εξωτερικό roll-bar.

Και τα δύο αυτά πρωτότυπα του Jimny θα παρουσιαστούν στο Τόκιο με turbo τρικύλινδρο κινητήρα 660 κ.εκ., μιας και στην Ιαπωνία λογίζονται ως K-Cars (μικρών διαστάσεων αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ιαπωνία).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!