NEA

Ανανέωση για την Lamborghini Huracan

Η ιταλική φίρμα θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες την facelift εκδοχή της Huracan που θα έχει περισσότερη ισχύ και βελτιώσεις στο σασί…

Η Lamborghini επιβεβαιώνει την ανανέωση τόσο για την κουπέ όσο και για κάμπριο Huracan μέσα από δύο teaser φωτογραφίες που βλέπετε στην οθόνη σας. Το αντίπαλο δέος της Ferrari 488 θα αποκτήσει ένα πιο φρέσκο παρουσιαστικό μιας και κυκλοφορεί εδώ και τέσσερα χρόνια.

Έτσι, θα αποκτήσει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα, αεροδυναμικές βελτιώσεις, εισαγωγές αέρα, νέο διαχύτη, διπλές απολήξεις κ.α. Εις τα ενδότερα θα υπάρχει ένα νέο σύστημα πολυμέσων -βασισμένο στο γερμανικό δίδυμο- που θα διαθέτει μια κάθετη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος και λιγότεροι διακόπτες.

Ο ατμοσφαιρικός V10 των 5,2 λίτρων θα έχει αυξημένη ισχύ και από τα 610 άλογα αναμένεται να πάει τουλάχιστον στα 620 (όσα αποδίδει και το Audi R8 Performance) και ίσως παραπάνω. Βλέπετε, άλλο η Lamborghini και άλλο η Audi.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!