NEASMS

Το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί η νέα Mercedes-Benz GLB

H ολοκαίνουργια GLB θα πλαισιώσει την GLA αλλά με μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση, τόσο σχεδιαστικά όσο και πρακτικά…

Η νέα GLB θα λανσαριστεί εμπορικά προς τα τέλη του 2019 και του χρόνου αναμένεται η επίσης ολοκαίνουργια GLA (στην φωτογραφία η τωρινή γενιά ως concept car). Κοινός παρονομαστής και για τα δύο SUV θα είναι η A-Class και η προσθιοκίνητη πλατφόρμα MFA2 με τις βασικές εκδόσεις που ξεκινούν από την βενζίνη και τα 1.330 κ.εκ. και το diesel και τα 1.500 κ.εκ.

Και παρόλο που η GLB θα έχει πάνω-κάτω ίδιες διαστάσεις με την GLA το στιλ και η σχεδίαση θα είναι εντελώς διαφορετικά. Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες η GLB θα έχει ένα πιο αυθεντικό SUV σχήμα με περισσότερες γωνίες που θα διασφαλίζουν και ένα ψηλότερο παρουσιαστικό με μεγαλύτερους χώρους. Πάντως, το ταμπλό δεν θα διαφοροποιείται από το μοτίβο που προστάζει το MBUX με τις διπλές ψηφιακές οθόνες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!