ΔΙΑΦΟΡΑ

H Toyota εξελίσσει μελλοντικές τεχνολογίες για άτομα με ειδικές ανάγκες [vid]

Στην έκθεση CES, στο Las Vegas, η Toyota παρουσίασε τα πέντε καλύτερα concept ενός διαγωνισμού που είχε ως θέμα την διευκόλυνση των ΑΜΕΑ και την εξέλιξη των αναπηρικών αμαξιδίων.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μερικές ιδιαίτερα έξυπνες και ενδιαφέρουσες ιδέες για το πως θα μπορούσε να βελτιωθεί η ζωή των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Στόχος της εταιρίας είναι να έρθουν στην επιφάνεια νέες προσεγγίσεις πάνω στο θέμα οι οποίες να εντάσσονται με πιο ομαλό τρόπο στην καθημερινότητα των ανθρώπων, να είναι πιο άνετες και πιο εύκολες στην χρήση και με μεγαλύτερη αυτονομία.

Αξιοσημείωτο είναι πως κάθε φιναλίστ από την τελική πεντάδα βραβεύτηκε με το ποσό των 500.000 δολάρια ώστε να εξελίξει ακόμα περισσότερο την ιδέα του. Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί το 2020 και θα παραλάβει το διπλάσιο ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Ενέργειες όπως αυτή της Toyota επιβεβαιώνουν πως οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δίνουν σημασία σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα και καταναλωτή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!