NEA

Στα σκαριά η Mercedes A-City που θα κοστίζει 22.000 ευρώ

Οι φήμες υπάρχουν και γίνονται όλο και πιο έντονες για μια νέα Mercedes που θα τοποθετείται στην βάση της γκάμας…

Η νέα A-Class μεγάλωσε, αναβαθμίστηκε τεχνολογικά και ακρίβυνε. Τόσο ώστε να ενισχυθούν οι φήμες για ένα νέο μικρό μοντέλο στις διαστάσεις της πρώτης γενιάς που θα παρουσιαστεί το 2022 και θα βασίζεται σε μία πιο κοντή εκδοχή του πλαισίου της A-Class. Της επόμενης γενιάς ώστε να υπάρχει προδιαγραφή για υβριδικά συστήματα πρόωσης όσο και καθαρά ηλεκτρικά.

Μια A-City είχε ενισχυθεί από πέρυσι αφού η Smart δεν τραβά εμπορικά και το μέλλον του σήματος παραμένει άδηλο ακόμη και όταν η γκάμα της τελευταίας γίνει πλήρως ηλεκτρική. Έτσι, στην Mercedes εξετάζουν πολύ σοβαρά να καταργήσουν τα Smart και να βάλουν νέα «μικρά» που με την δύναμη του αστεριού στο καπό θα μπορούσαν να  κοντραριστούν με τo Mini ή το Audi A1.

Παράλληλα αν επικρατήσει η λογική του modular πλαισίου θα μπορούν πάνω του να προσαρμοστούν διαφόρων τύπων οχήματα, από αυτοκίνητα πόλης για car sharing έως μικρά van για αστικές διανομές. Μάλιστα οι φήμες είναι τόσο έντονες για την A-City που μιλούν ακόμη και για ένα mini crossover που θα τοποθετείται κάτω από την GLA.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!