NEA

Το Nissan Note ήταν το δημοφιλέστερο μοντέλο στην Ιαπωνία

Το Nissan Note κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων για το 2018 στην Ιαπωνία,  με τους αγοραστές του να “αγκαλιάζουν” το καινοτόμο ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER, χάρη στο οποίο και το minivan Nissan Serena  κατέστη πρώτο σε πωλήσεις, στην κατηγορία του.

Συγκεκριμένα, η Nissan πούλησε 136.324 Note στην Ιαπωνία, κατά τη διάρκεια του 2018, κατακτώντας την κορυφή, στις ταξινομημένες πωλήσεις οχημάτων.  Οι συγκεκριμένες ταξινομήσεις δεν περιλαμβάνουν οχήματα της κατηγορίας mini, καθώς και ξένες μάρκες.

Η απήχηση του συστήματος e-POWER βοήθησε το NOTE να γίνει το πρώτο μοντέλο της Nissan που κατακτά αυτή τη διάκριση στις πωλήσεις, σε ετήσια βάση, καθώς σχεδόν το 70% των αγοραστών του Note, επέλεξε το συγκεκριμένο σύστημα.

Η Nissan έχει πουλήσει περισσότερα από 200.000 αυτοκίνητα Nissan Note με e-POWER, από τον Νοέμβριο του 2018, όπου και εισήγαγε την τεχνολογία στην Ιαπωνία. Το σύστημα διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση,  με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Ο κινητήρας βενζίνης, που χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας,  λειτουργεί  πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου.

Το σύστημα e-POWER είναι διαθέσιμο και στο Serena, από τον Μάρτιο του 2018. Η Nissan πούλησε 99.865 Serena  μέσα στο 2018, καθιστώντας το νούμερο 1 minivan της Ιαπωνίας. “Οι τεχνολογίες της Nissan προσφέρουν στους πελάτες μας μια ασφαλέστερη, πιο ευχάριστη και πιο άνετη εμπειρία οδήγησης”, δήλωσε ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan, Asako Hoshino. “Μπορείτε να περιμένετε ακόμη περισσότερα στο μέλλον”.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!