NEA

H Bentley Bentayga Speed θα έχει 658 άλογα!

Η βρετανική φίρμα ετοιμάζει μια ισχυρότερη εκδοχή του W12 twin-turbo 6-λίτρου μοτέρ που θα ξεπερνά ακόμη και την ισχύ της Lamborghini Urus!

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες τότε η κορυφαία Bentayga Speed θα έχει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα με την τελική στα περίπου 310 χλμ./ώρα, πετώντας το γάντι στην αντίπαλη Urus (που έχουν κοινό DNA ως συγγενείς του VW Group).

Τα επιπλέον 50 άλογα (σε σχέση με την τωρινή έκδοση W12) θα προκύψουν από αναβαθμίσεις σε διάφορα σημεία και στην χαρτογράφηση, με τις ρεπρίζ να είναι ακόμη πιο καταιγιστικές και την ροπή πάνω από τα 900 Nm.

Πάντως περικοπές σε κιλά μάλλον δεν θα υπάρξουν αφού η συγκεκριμένη μερίδα οδηγών δεν αρέσκεται σε παραχωρήσεις στους τομείς της χλιδής και της άνεσης. Όχι δηλαδή πως θα είχε και κάποιο πρόβλημα ο θηριώδης εξάλιτρος twin-turbo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!