NEA

Νέο ρεκόρ παραγωγής για το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη.

H Nissan ανακοίνωσε ένα νέο, ετήσιο ρεκόρ παραγωγής 56.525 αυτοκινήτων στη Ρωσία, ξεπερνώντας κατά 23% την παραγωγή των 45.847 αυτοκινήτων του 2017.

Το ρεκόρ παραγωγής, έρχεται μετά από ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα για το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη, με την πρόσφατη έναρξη της παραγωγής του νέου X-Trail. Της παραγωγής του νέου Nissan X-Trail στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, προηγήθηκε μια ψηφιακή προσομοίωση της συναρμολόγησης,  επιτρέποντας στην παραγωγική εγκατάσταση να ενσωματώσει αποτελεσματικά τις βέλτιστες πρακτικές  από τα εργοστάσια της Nissan, ανά την Υφήλιο.

Παράλληλα, στα τέλη του 2018, το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη γιόρτασε την παραγωγή του 350.000ου αυτοκινήτου,  με ορόσημο ένα  πορτοκαλί LE Yandex Nissan X-Trail.

Ο Igor Boytsov, αντιπρόεδρος της Nissan Motor Manufacturing Russia, συνεχάρη τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο για τα επιτεύγματά τους και μεταξύ άλλων δήλωσε : “Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε στη Ρωσική αγορά αυτοκινήτων το 2018, κατορθώσαμε να επιτύχουμε ένα νέο ρεκόρ παραγωγής. Αυτό οφείλεται στην σταθερή ζήτηση για τα Nissan Murano και  Qashqai, καθώς και στο συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των αγοραστών για το νέο Nissan X-Trail.

Η αποτελεσματική λειτουργία του εργοστασίου διαδραμάτισε θεμελιώδη ρόλο στη διατήρηση του μεριδίου αγοράς της Nissan, σε μια περίοδο αύξησης των πωλήσεων αυτοκινήτων στη Ρωσία. Η επιτυχία της εταιρείας είναι αποτέλεσμα της συμβολής κάθε εργαζομένου στο εργοστάσιο και όλοι θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτό το επίτευγμα και να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας,  προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του Ρώσου αγοραστή”.

Η παραγωγή αυτοκινήτων στο εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη ξεκίνησε το 2009. Σήμερα η μονάδα κατασκευάζει για τη Ρωσική αγορά τα δημοφιλή μοντέλα της Nissan  X-Trail, Qashqai και Murano. Το 2018, κατασκευάστηκαν 26.407  Nissan Qashqai, 26.598 Nissan X-Trail και 3.520 Nissan Murano,  στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button