ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι πελάτες Volkswagen συναρμολογούν το δικό τους e-Golf στη Δρέσδη

Οι πελάτες της Volkswagen έχουν πλέον τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κατασκευή του δικού τους e-Golf, στο «Διάφανο Εργοστάσιο» στη Δρέσδη

Πάντα πρωτοπόρος η Volkswagen, δίνει τώρα στους πελάτες της τη δυνατότητα όχι μόνο να δουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής αλλά και να συμμετάσχουν στην παραγωγή του e-Golf που επέλεξαν για το επόμενο τους αυτοκίνητο.

Υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση των ειδικών της μάρκας, στο πολύ ιδιαίτερο Διάφανο Εργοστάσιο (που έλαβε αυτή την ονομασία καθώς η πλειοψηφία των τοίχων του είναι κατασκευασμένοι από γυαλί) στη Δρέσδη, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά σε τέσσερις φάσεις στη γραμμή παραγωγής, π.χ. κατά την εγκατάσταση του πίνακα οργάνων.

Άλλα σημεία όπου ο πελάτης μπορεί να βιώσει την εμπειρία της συναρμολόγησης του οχήματός του, είναι η τοποθέτηση του συστήματος μετάδοσης στο πλαίσιο ή η έδραση της μπροστινής μάσκας καλοριφέρ.

Με αυτή τη δυνατότητα παρακολούθησης της παραγωγής του e-Golf, το Διάφανο Εργοστάσιο στη Δρέσδη διευρύνει τις υπηρεσίες προς τον πελάτη και του προσφέρει -ήδη από τη διαδικασία κατασκευής- μία διαφορετική εμπειρία της ηλεκτροκίνησης!

Η δυνατότητα παρακολούθησης της παραγωγής μπορεί να προγραμματισθεί κατά την παραγγελία ενός e-Golf. Τα ραντεβού μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της παραγωγής, δηλ. από Δευτέρα (6:00 π.μ.) έως Παρασκευή (10:00 μ.μ.).

Για το πακέτο αυτής της μοναδικής εμπειρίας υπάρχει ένα συμβολικό κόστος, το οποίο περιλαμβάνει μεταφορές εντός πόλης, περιήγηση στον χώρο παραγωγής και έκθεσης, φωτογραφίες ενθύμια καθώς και ένα γεύμα στο Διάφανο Εργοστάσιο, ολοκληρώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη σφαιρική εμπειρία του πελάτη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button