NEA

Η McLaren παρουσίασε και την 600LT Spider [vid]

Η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε την ανοιχτή εκδοχή της 600LT που αποτελεί το πέμπτο μέλος της σειράς Longtail.

H νέα Spider είναι 100 κιλά ελαφρύτερη (συνολικό απόβαρο στα 1.297 κιλά) από την 570S Spider και μόλις 50 κιλά πιο βαριά από την κουπέ 600 LT. Την διαφορά από την τελευταία κάνει η ηλεκτρικά αναδιπλούμενη -σε τρία κομμάτια- σκληρή οροφή. Υπάρχει ηλεκτρικά πτυσσόμενος ανεμοθραύστης, ενώ στο πίσω μέρος η σταθερή πτέρυγα παράγει 100 κιλά κάθετου φορτίου σε ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

Την κίνηση αναλαμβάνει ο γνωστός twin-turbo V8 των 3,8 λίτρων που αποδίδει 600 άλογα και 620 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το 7άρι διπλόδισκο κιβώτιο Seamless Shift με τα 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνονται σε 2,9 δευτερόλεπτα και το κοντέρ να φτάνει τα 324 χλμ./ώρα. Και για όποιον αντέχει, με κατεβασμένη την οροφή, ο κατασκευαστής δίνει μια τελική στα 315.

Η διάθεση της 600LT Spider στις αγορές της Ευρώπης ξεκινά τον Μάρτιο και ενδεικτικά να αναφέρουμε πως στην Γερμανία κοστίζει 250.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!