ΔΙΑΦΟΡΑ

To σήκωσε ο γερανός… και το κατέβασε με το ζόρι! [vid]

Στο βίντεο θα δείτε έναν έξαλλο Ρώσο να προτιμά να «σπάσει» το αυτοκίνητο του παρά να το πάρει ο γερανός!

Αναμφίβολα το σήκωμα του αυτοκίνητου σας από την αστυνομία είναι μία από τις πιο δυσάρεστες περιπτώσεις (που πληρώνεις και την παράβαση, αλλά και το προσωρινό πάρκινγκ!). Στο βίντεο θα δείτε έναν Ρώσο να τα έχει πάρει στο κρανίο και να προσπαθεί να κατεβάσει το αυτοκίνητο του από τον γερανό.

Αρχικά προσπαθεί να το μετακινήσει βάζοντας μπροστά αλλά στη συνέχεια κατεβαίνει για να το λύσει από τους ιμάντες και τις δαγκάνες. Και βέβαια κανείς δεν πίστευε πως θα έβαζε όπισθεν και θα κατέβαζε το άμοιρο Kia Rio με τον τρόπο που βλέπετε.

Το συμβάν καταγράφηκε κοντά στο αεροδρόμιο του Vnukovo της Μόσχας και οι αρχές είχαν φορτώσει το αυτοκίνητο επειδή είχαν την υποψία πως δεν είχε νόμιμη άδεια κυκλοφορίας. Κάτι που τελικά δεν ίσχυε, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως ο οδηγός έχει δικό του συνεργείο. Ακόμη και έτσι όμως είναι να απορεί κανείς με το πως μπορεί να αντιδράσει πάνω στα νεύρα του…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!