ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Wayne Griffiths στο τιμόνι της μάρκας CUPRA

Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της CUPRA, ο Luca de Meo – Αύξηση των πωλήσεων CUPRA κατά 40% το 2018.

Η μάρκα CUPRA συνεχίζει να δημιουργεί το δικό της μονοπάτι από τη στιγμή που γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 2018. Η νέα μάρκα με την ξεχωριστή ταυτότητα, που δημιουργήθηκε για να κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του αυτοκινήτου, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς την αναπτυξιακή της πορεία.

Ο Executive Vice-president Sales and Marketing της SEAT, Wayne Griffiths αναλαμβάνει επίσης και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος  Συμβούλου της CUPRA. Ο Griffiths θα καθοδηγήσει την ομάδα ανθρώπων που εργάζονται πάνω στη μοναδικότητα, τη φινέτσα και τις κορυφαίες επιδόσεις της νέας μάρκας προκειμένου να κατακτήσουν το κοινό που αναζητά ξεχωριστά αυτοκίνητα για μοναδικούς ανθρώπους.

Υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της SEAT, Luca de Meo, τα άλλα τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της CUPRA είναι ο SEAT Vice-president Finance, Holger Kintscher, ο  SEAT Vice-president R&D, Dr. Matthias Rabe, ο SEAT Vice-president Legal Services and Good Governance, Luis Comas και ο SEAT Vice-president Sales and Marketing, Wayne Griffiths.

Ο Wayne Griffiths τόνισε ότι «η CUPRA είναι συνώνυμο της φινέτσας και της μοναδικότητας. Είναι μια μάρκα που δημιουργήθηκε από λάτρεις των αυτοκινήτων και όσους αισθάνονται πάθος για τη σχεδίαση, την αγωνιστικότητα και τις κορυφαίες επιδόσεις. Η CUPRA ξεπερνά όλες τις προσδοκίες μας και θέλουμε να συνεχίσουμε την εδραίωση αυτής της νέας μάρκας, κατακτώντας και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις αυτοκινήτων. Τώρα είναι η ώρα να πατήσουμε το γκάζι».

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος από τη δημιουργία της νέας μάρκας ώστε τα αποτελέσματα να αποδειχθούν εξαιρετικά θετικά. Οι πωλήσεις το 2018 σημείωσαν αύξηση κατά 40% και έφτασαν τα 14.400 οχήματα. Ο Griffiths πρόσθεσε ότι «τα αποτελέσματα αυτά είναι σαφής ένδειξη της δημοτικότητας της μάρκας στην αγορά. Στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε τις πωλήσεις μας τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια».

Πρόσφατα η μάρκα παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο, το CUPRA Ateca, το οποίο εκφράζει άψογα τις αξίες της μάρκας. Το όχημα αυτό δημιουργήθηκε από παθιασμένους μηχανικούς και σχεδιαστές και αναπτύχθηκε από εκείνους που εκτιμούν την ποιότητα και τις κορυφαίες επιδόσεις.

Το CUPRA Ateca είναι ένα ισχυρό, εμβληματικό, σπορ SUV, μοναδικό στην κατηγορία του, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών. Η μάρκα φιλοξενείται σε δικούς της αποκλειστικούς χώρους, σε ειδικά επιλεγμένους αντιπροσώπους της SEAT σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Καθώς έχει εδραιώσει την οργανωτική της δομή, η CUPRA πρόκειται να γίνει μια ξεχωριστή οργάνωση η οποία θα ενισχυθεί επενδύοντας στο positioning της μάρκας και την πρόσληψη προσωπικού. Επιπλέον, η μάρκα διαθέτει το δικό της δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων και σχεδιάζει να επεκτείνει περαιτέρω τη γκάμα των προϊόντων του.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button