NEA

Επίσημο teaser για το νέο Renault Clio [vid]

Η γαλλική εταιρία έδωσε το πρώτο επίσημο teaser για το νέο Clio που θα αποκαλυφτεί διαδικτυακά μεθαύριο αύριο στις 28 Ιανουαρίου.

Το παρακάτω κλιπάκι αναρτήθηκε από την Renault στο Instagram με τους Γάλλους να μην ακολουθούν την τάση με τα teaser (ευτυχώς!) και να αποκαλύπτουν την Δευτέρα τα πάντα όλα για ένα από τα δημοφιλέστερα supermini της ευρωπαϊκής αγοράς.

Στο κλιπάκι φαίνονται φευγαλέα η μάσκα, το τιμόνι, το κάθισμα, μέρος του ταμπλό και το μαρσπιέ. Σχεδιαστικά το Clio 5 (που θα βρεθεί αντιμέτωπο μέσα στο 2019 με τα επίσης νέα Opel Corsa και Peugeot 208) αναμένεται να είναι μια εξέλιξη του πολύ ελκυστικού και κομψού σημερινού μοντέλου.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν το νέο Clio να βασίζεται στην πλατφόρμα CFM-B (αυτή του Nissan Micra) και την γκάμα να περιλαμβάνει ένα νέο turbo τρικύλινδρο στα 1.000 κ.εκ. και τον 1.300άρη που είδαμε για πρώτη φορά στην Mercedes A-Class. Περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Yes, you heard right… 🗣 the best #CLIO ever is on its way! Want to check for yourself? 👀Stay Tuned! ⏳#RenaultCLIO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Groupe Renault (@grouperenault) στις

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!