ΔΙΑΦΟΡΑ

Τι θα γίνει αν αδειάσει ένα μπουκάλι Coca-Cola στο ρεζερβουάρ ενός Lada; [vid]

Οι τρελαμένοι Ρώσοι YouTubers από το Garage 54 βασανίζουν αλύπητα όποιο Lada πέσει στα χέρια τους. Αυτή τη φορά με Coca-Cola!

Αυτή την φορά το σκουριασμένο ταλαίπωρο Lada υποχρεώθηκε να κινηθεί με καύσιμο ενάμισι λίτρο Coca-Cola (για την ακρίβεια την βενζίνη που φυσικά που είχε απομείνει στα σωληνάκια και μετά μερικά μέτρα με το αναψυκτικό). Όπως φαίνεται και από το video το αθάνατο Lada έκανε φιλότιμες προσπάθειες να κινηθεί και με την Coca-Cola, κάνοντας περίπου 1,7 χιλιόμετρα.

Κάπου εκεί παρέδωσε το πνεύμα. Όμως το ενδιαφέρον αρχίζει από εκεί και πέρα. Το Lada οδηγείται στο συνεργείο και εκεί, λες και είναι το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου, αφού καθαριστεί, ξαναπαίρνει μπροστά λες και δεν έχει συμβεί τίποτα. Κάτι τέτοια δικαιώνουν αφενός την φήμη των Lada για την αντοχή τους και όσους υποστηρίζουν πως όσο πιο απλή είναι μια κατασκευή τόσο πιο πολύ αντέχει. Εσείς τι λέτε;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!