NEA

Ποια είναι η τιμή του ηλεκτρικού Hyundai Kona;

Σύντομα θα προστεθεί το Kona Electric που θα διευρύνει τις επιλογές όσων γλυκοκοιτάζουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο…

Update: Ποια είναι η τιμή του Hyundai Kona Electric στην Ελλάδα;

Tο Kona Electric έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία του στην αγορά των ΗΠΑ όπου εξοπλίζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 201 ίππων και με την αυτονομία να ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα. Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η τιμή του, η οποία ξεκινά από τις 36.450 δολάρια (περίπου 32.000 ευρώ) και ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού φτάνει μέχρι και τις 44.650 δολάρια (39.000  ευρώ).

Στην Ευρώπη το πρώτο ηλεκτρικό Hyundai ευρείας παραγωγής κοστίζει στην Γερμανία 34.600 ευρώ (στην έκδοση με τους 136 ίππους, από 39.000 ευρώ στην έκδοση με τους 204) και στην Μεγάλη Βρετανία περίπου 32.000 ευρώ. Η κορεατική εταιρία δίνει αυτονομία στα 482 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.

Εδώ να πούμε πως μερικά από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει ένας Ευρωπαίος είναι τα Nissan Leaf, BMW i3, Hyundai Kona Electric, Jaguar i-Pace, Tesla Model S, Renault Zoe, Hyundai Ioniq Electric, Tesla Model X, VW e-Golf, Kia Soul EV, Smart Fortwo Electric Drive, VW e-Up κ.α. Σύντομα σε αυτή τη λίστα θα προστεθούν αρκετά νέα EV όπως τα Tesla Model 3, Audi E-Tron, Mercedes EQC, VW ID Neo κ.α.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button