NEA

Τι θα παρουσιάσει η Mitsubishi στη Γενεύη;

Η ιαπωνική εταιρία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αναζήτησης και θα παρουσιάσει ένα ακόμη concept car.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η Mitsubishi Motors είναι μία εταιρία που χαράσσει τη δική της πορεία. Σύντομα μάλιστα, θα αποκαλύψει το νέο της δημιούργημα που θα διαθέτει περισσότερα στοιχεία ‘SUV’ και ‘EV’,  περισσότερες τεχνολογίες και περισσότερο στυλ.

Με ένα όνομα εμπνευσμένο από την άγρια ομορφιά μιας Αλπικής πόλης με πλούσια παράδοση στο χώρο του αθλητισμού, το Mitsubishi Engelberg Tourer θα παρουσιαστεί  στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 5 Μαρτίου.

Περισσότερα θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες με το concept car να υποδηλώνει την μελλοντική ανάπτυξη μοντέλων crossover που ηλεκτροϋβριδική τεχνολογία διευρύνοντας την πετυχημένη εμπορικά πορεία του Outlander PHEV στην Ευρώπη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!