NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Κάποιος ζητά 130.000 δολάρια για αυτή την Lamborghini Urus

Ένας άτυχος ιδιοκτήτης μιας Urus πρόλαβε να κάνει κάτι περισσότερο από 1.200 χιλιόμετρα πριν την στραπατσάρει…

Αν και δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το πως κατέληξε σε αυτά τα χάλια η Urus που βλέπετε, η αμερικανική ιστοσελίδα compart.com έχει ήδη δεχθεί έως τώρα χτύπημα για 130.000 δολάρια! Ο ιδιοκτήτης της αναφέρει πως η τιμή με τα εξτρά για αυτή την Urus είναι στις 236.000 δολάρια και η δημοπράτηση λογικά θα ανέβει ψηλότερα αφού θέλει ακόμη τρεις ημέρες για να ολοκληρωθεί.

Όπως φαίνεται το μπροστινό μέρος έχει στραπατσαριστεί άσχημα με τα βεντιλαντέρ, το ψυγείο, η «γέφυρα», η ανάρτηση κ.α. να θέλουν αντικατάσταση. Και πέρα από ένα γερό φανοποιείο στο εσωτερικό έχουν σκάσει και οι αερόσακοι.

Στις ΗΠΑ μια βασική Urus κοστίζει περίπου 200 χιλιάρικα. Πάντως, ακόμη και αν χρειαστούν π.χ. 50.000 δολάρια για την επισκευή της θα επιλέγατε να την αγοράζατε έτσι όπως είναι; Και με καταγεγραμμένη την ζημιά που σίγουρα θα επηρεάζει την αξία μεταπώλησης αργότερα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!