NEA

«Χρυσάφι» τα Honda στην Αυστραλία

Με αφορμή την συμπλήρωση των 50 ετών της η Honda Αυστραλίας αποφάσισε να βάψει όλα τα μηχανοκίνητα προϊόντα της σε χρυσαφί!

Για την ακρίβεια δεν πρόκειται για μια επίστρωση βαφής αλλά για μία χρυσή μεμβράνη η οποία κάλυψε τις επιφάνειες κάθε μηχανήματος και έχει τέτοιο φινίρισμα ώστε να μην δημιουργούνται αντανακλάσεις. Ενδιαφέρον αν σας αρέσουν οι ματ (συνήθως μαύρες) μεμβράνες που έχουμε δει κατά καιρούς σε διάφορα αυτοκίνητα.

Η έξυπνη ιδέα, που φυσικά απολαμβάνει μεγάλη διαδικτυακή προβολή, περιλαμβάνει διάφορα οχήματα (όπως τα NSX, Type R, CBR1000RR Fireblade, CRF 450L, CRF50F) ή μία μηχανή γκαζόν (την HRU19 Buffalo) ή ακόμη και μία γεννήτρια ρεύματος (την EU22i.

Στην αγορά της Αυστραλίας και από το 1969 που δραστηριοποιείται εκεί η Honda έχουν πωληθεί περισσότερα από 5 εκατομμύρια οχήματα και μηχανήματα όπου γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντική είναι αυτή για την ιαπωνική εταιρία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!