NEA

Επετειακό Opel Corsa 120 Edition από 11.690€

Το 2019 η Opel γιορτάζει 120 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτων μέσω της καμπάνιας “Opel. Born in Germany. Made for us all”.

Με το ίδιο πνεύμα δημιουργήθηκε και το πρώτο  Opel –το Patentmotorwagen «System Lutzmann» του 1899– καθώς και όλα τα υπόλοιπα που ακολούθησαν, από το «Doktorwagen» μέχρι το «Laubfrosch» (Tree Frog), το P4 και το Kadett. Σήμερα η φιλοσοφία αυτή ταιριάζει στο Opel Corsa περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο.

Με πληθώρα εκδόσεων, το Corsa είναι κατάλληλο για εργένηδες, ζευγάρια και για ολόκληρες οικογένειες. Συνολικά, πάνω από 13,5 εκατομμύρια μονάδες έχουν κατασκευαστεί από το 1982. «Το Corsa παραμένει ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα μας σε όλη την Ευρώπη» σχολιάζει ο Xavier Duchemin, Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων, Aftersales & Marketing. Επομένως, το bestseller έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επετειακή χρονιά που διανύουμε.

«Η Opel εκδημοκρατίζει την αυτοκίνηση επί 120 χρόνια» πρόσθεσε ο Duchemin. «Με τα αυτοκίνητά μας κάνουμε τις καινοτόμες τεχνολογίες και τα συστήματα άνεσης προσιτά σε όλους. Αυτό είναι το δόγμα μας και το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι το Corsa! Η γκάμα επετειακών μοντέλων μας έχει το κατάλληλο αυτοκίνητο για όλους –με εκτενή εξοπλισμό και στις καλύτερες τιμές».

Ο στάνταρ εξοπλισμός της επετειακής έκδοσης Corsa «120 Edition» περιλαμβάνει στοιχεία άνεσης & στιλ όπως δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το infotainment, Intellilink με έγχρωμη οθόνη αφής 7,0”, ζάντες αλουμινίου & προβολείς ομίχλης. Διαθέτουν επίσης κομψές λεπτομέρειες όπως το λογότυπο «OPEL» και «120 Years» στα μαρσπιέ θυρών.

Οι επετειακές εκδόσεις «120 Edition» προσφέρονται σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές. Στο πλαίσιο του εορταστικού πνεύματος, από 1 Φεβρουαρίου 2019, η τιμή του Corsa «120 Edition», 5-θυρο 1.4 lt 90 hp διαμορφώνεται σε 11.690 ευρώ με λευκό χρώμα ή 11.970 ευρώ με μεταλλικό για τα 120 πρώτα Corsa!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!