NEA

Λανθάνουσα ανανέωση για το Audi TT RS

Ένα από τα ταχύτερα σπορ μοντέλα περνά από ένα facelift και συνεχίζει με απαράλλαχτο τον 5-κύλινδρο των 2,5 λίτρων με τα 400 άλογα και τα 480 Nm ροπής.

Οπτικά το «νέο» TT RS ξεχωρίζει από μικρής έκτασης επεμβάσεις, όπως τα στάνταρ φώτα LE, τους νέους προφυλακτήρες, τις νέες επιλογές χρωμάτων (με τα αποκλειστικά Kyalami Green, Pulse Orange και Turbo Blue) κ.α. Στο εσωτερικό την διαφορά κάνει το RS Design Package με κόκκινες ή μπλε πινελιές σε διάφορα σημεία του σαλονιού, ενώ υπάρχει και το σύστημα πολυμέσων MMI τελευταίας γενιάς με νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας και φωνητικών εντολών.

Με την ισχύ να μεταφέρεται πάντα στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός DSG-7 η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα με την τελική να φτάνει (δίχως τον κόφτη) στα 280 χλμ./ώρα. To «νέο» TT RS θα παρουσιαστεί στην Γενεύη και στην γερμανική αγορά θα ξεκινά από τις 67.700€ (στην χώρα μας το TT δεν περιλαμβάνεται καν στον τιμοκατάλογο της εταιρίας).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!