NEASMS

Σας αρέσει το ταμπλό του νέου Skoda Kamiq;

Μέχρι να δούμε και το αμάξωμα η τσέχικη εταιρία μας αποκαλύπτει το εσωτερικό του μικρότερου SUV στην γκάμα της…

Το νέο Kamiq θα κάνει ντεμπούτο στην Γενεύη (αρχές Μαρτίου) και από το καλοκαίρι το περιμένουμε στην ελληνική αγορά όπου θα πλασαριστεί απέναντι στα «αδερφά» Seat Arona και VW T-Cross καθώς και στα επερχόμενα αρχές 2020 νέα Renault Captur, Nissan Juke κ.α.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία το ταμπλό μας παραπέμπει σε ένα νέο μοτίβο που προέρχεται από το πρωτότυπο Vision RS και το είδαμε για πρώτη φορά και στο Scala. Εδώ οι σχεδιαστές έχουν χρησιμοποιήσει κάποια τρικ -όπως τους αεραγωγούς που εισέρχονται στις επενδύσεις των θυρών- προκειμένου να δημιουργήσουν την αίσθηση μεγαλύτερου πλάτους και κατά συνέπεια άνεσης.

Πάντως, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η «ελεύθερη» αλά tablet οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, που είναι έτσι τοποθετημένη ώστε να δημιουργείται και μια επιφάνεια στήριξης για το χέρι όποιου τη χρησιμοποιεί. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών είναι προαιρετικός, ενώ από κει και πέρα ο σχεδιασμός είναι σύγχρονος και αρκετά νεανικός.

Από πλευράς χώρων και αυτό το Skoda θα προβάλει φυσικά το μέγεθος του πορτμπαγκάζ που ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων κυμαίνεται από τα 400 έως και τα 1.395 λίτρα. Επίσης και οι χώροι για τους πίσω επιβάτες αναμένονται από τους μεγαλύτερους της κατηγορίας και θα διασφαλίζονται από το μεγάλο μεταξόνιο των 2.651 χιλιοστών όταν το μήκος του αμαξώματος του Kamiq θα είναι περίπου στα 4,15 μέτρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!