ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μόδα burn out για petrolhead! [vid]

Και όμως, το «pedal to the metal» μπορεί πλέον να θεωρηθεί και σαν τεχνοτροπία, για την επόμενη τσάντα ή πορτοφόλι σας…

Δεν ξέρουμε κατά πόσο στους αναγνώστες του Caroto.gr υπάρχουν βυρσοδέψες, μόδιστροι ή άλλοι επαγγελματίες στο χώρο της ένδυσης, στα σίγουρα όμως, ό,τι και να σπούδασαν, τέτοια τεχνική δεν είδαν. Ηθικοί αυτουργοί οι άνθρωποι της Mercedes-AMG, οι οποίοι σκέφτηκαν έναν ευφάνταστο τρόπο για να συνδυάσουν τη δουλειά με τη διασκέδαση. Μία νέα collection αντικειμένων που πάνω τους αποτυπώνουν ροδιές από σπορ μοντέλα. Όχι ζωγραφιστές αλλά πραγματικές.

Το video που παρουσιάζουμε θα λύσει κάθε περαιτέρω απορία σας. Για το κόστος των αντικειμένων δεν γνωρίζουμε, σίγουρα όμως θα είναι τσιμπημένο. Επάξια, αφού τα συγκεκριμένα υφάσματα είναι σίγουρα ανθεκτικά και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Από την πλευρά μας θα προτείναμε να μην το δοκιμάσετε σπίτι, εκτός και αν έχετε ρούχα/ τσάντες για πέταμα και άφθονη διάθεση για τρέλες.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!