NEA

Τι θα παρουσιάσει η Subaru στη Γενεύη;

Οι καιροί αλλάζουν και η ιαπωνική εταιρία δεν θα παρουσιάσει κάποια STΙ έκδοση αλλά δύο νέα υβριδικά μοντέλα…

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα σηκώσει αυλαία η έκθεση της Γενεύης και η Subaru θα παρουσιάσει τα πρώτα της υβριδικά μοντέλα για την Ευρώπη. Πάντως οι Ιάπωνες δεν ξεκαθαρίζουν ποια ακριβώς θα είναι αυτά τα μοντέλα και αν θα είναι απλά υβριδικά ή plug-in υβριδικά. Αν κρίνουμε από τα teaser θα υπάρχει πιθανότατα ένας υβριδοποιημένος e-boxer κινητήρας.

Το Crosstek Hybrid είναι διαθέσιμο μόνο στην Αμερική (και ως XV Hybrid στην Ιαπωνία) και η τρέχουσα γενιά με το σύστημα “e-boxer” διαθέτει έναν δίλιτρο boxer βενζίνης με περίπου 148 άλογα και 13 από τον ηλεκτροκινητήρα.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει diesel έκδοση, η Subaru δεν αρκεί μόνο να υβριδοποιήσει την γκάμα της αλλά και να λανσάρει ένα ηλεκτρικό μοντέλο ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι στις αυστηρές νόρμες της Ε.Ε. από το 2021. Ειδάλλως θα είναι μια από τις εταιρίες που θα αποχωρήσουν από την ευρωπαϊκή αγορά…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!