NEA

Γεύση από το νέο SUV της Cupra

Η Cupra συμπληρώνει τον πρώτο της χρόνο με το Ateca και ετοιμάζεται να λανσάρει το δεύτερο μοντέλο της…

Η παρουσίαση του δεύτερου Cupra θα γίνει μέσα στη χρονιά ενώ το σπορ παράρτημα της Seat θα παρουσιάσει στη Γενεύη ένα πρωτότυπο που θα διαφέρει πολύ λίγο από το μοντέλο παραγωγής. Οι πρώτες φήμες το θέλουν να ονομάζεται Terramar και να έχει κουπέ SUV στιλ με χαμηλωμένη την οροφή προς τα πίσω. Το μοτέρ θα είναι ίδιο δίλιτρο TSI με του Ateca και θα είναι στα περίπου 300 άλογα.

Το Terramar θα είναι το πρώτο Cupra που θα σχεδιαστεί αποκλειστικά για την εταιρία. Η πρώτη teaser εικόνα δείχνει το πίσω μέρος που διαθέτει τα φώτα του Tarraco όμως είναι εμφανές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πιο φαρδύ αμάξωμα με πιο χαμηλωμένη οροφή. Περισσότερα θα ξέρουμε στις 22 Φεβρουαρίου που αναμένουμε και την διαδικτυακή αποκάλυψη του μοντέλου και για να δούμε αν τελικά θα ονομάζεται όπως θέλουν οι φήμες…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!