NEA

Είναι η Bentley Bentayga Speed το ταχύτερο SUV στον κόσμο;

Αυτό ισχυρίζεται η βρετανική φίρμα για τη νέα έκδοση Speed που έχει τα 0-100 χλμ,/ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα με το κοντέρ να φλερτάρει με τα 307 χλμ./ώρα!

Πραγματικά τα παραπάνω νούμερα ακούγονται ασύλληπτα για ένα SUV που ξεπερνά στο χαλαρό τους δύο τόνους με την Bentley να ξεκαθαρίζει πως αυτό είναι το ταχύτερο premium SUV (από την στιγμή που υπάρχει η ακαταμάχητη Lamborghini Urus και που έπεται η Ferrari Purosangue, η Aston Martin DBX κ.α.).  

Στην Bentayga Speed η ισχύς του W12 χωρητικότητας 6.000 κ.εκ. έχει αυξηθεί από τα 608 άλογα στα 635 με την ροπή να φτάνει τα 900 Nm! . Διαθέτει συνολικά 8 προγράμματα οδήγησης και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό. Η στάνταρ τετρακίνητη Speed ξεχωρίζει οπτικά από τις λιγότερο γρήγορες εκδόσεις χάρη στις ζάντες 22 ιντσών και κάποιες σχετικές επεμβάσεις, ενώ στο εσωτερικό της χρησιμοποιείται για πρώτη φορά Alcantara.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!