ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Σουηδίας: Νικητής ο Tanak και η Toyota

Με το Yaris WRC ο Εσθονός σημείωσε την πρώτη του νίκη για φέτος αφήνοντας πίσω του με διαφορά 53,7 δευτερολέπτων τον Lappi με το Citroen C3 WRC.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Neuville με το Hyundai i20 WRC, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Lappi για πολύ λίγο. Ωστόσο, άφησε πίσω του τον ομόσταβλο Mikkelsen και πήρε και τους έξτρα βαθμούς της power stage για να κρατήσει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Έτσι, μετά από μια ιδιαίτερα καλή απόδοση τις δύο τελευταίες μέρες του αγώνα (ειδικά τη δεύτερη μιας και την τρίτη δεν ρίσκαραν δίχως ωστόσο να μειώσουν ρυθμό) οι Ott Tanak και Martin Jarveoja είχαν ένα χαλαρό αγώνα. O Ogier κατάφερε να συγκεντρώσει δύο βαθμούς στην power stage, αφού “αφοπλίστηκε” την Παρασκευή και έτρεχε σε Rally2 κανονισμούς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη στο ράλι Σουηδίας. Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας το Ράλι Μεξικό στις 7-10 Μαρτίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!